Skovgaard Energy køber 33 procent af konsulentvirksomheden Next Consult, der er specialister indenfor elektrisk energiteknik.

 

Et perfekt match i den fortsatte vækstrejse for to virksomheder i en hastigt voksende energibranche.

 

Sådan lyder baggrunden for at Skovgaard Energy, der arbejder med vedvarende energiformer, vind, sol og power to X-projekter, køber 33 procent af virksomheden Next Consult, der blandt andet har kompetencer indenfor design og implementering af stærkstrømsanlæg, netsimuleringer og design samt styring af hybridparker.

 

”Vi har igennem tæt samarbejde i en stribe projekter set, at der er tale om de bedste specialister i branchen. Vi kan spille hinanden endnu bedre i fremtiden i forhold til de meget ambitiøse vækstmål, som begge virksomheder har,” siger Bjarke Mollerup Bitsch, der er direktør for forretningsudvikling hos Skovgaard Energy.

 

Blandt de konkrete projekter, som Next Consult har arbejdet med tæller hybridkoblingen med vind og sol i Ramme ved Lemvig og den kommende Nees Hede Klimapark.

 

Hos Next Consult, der har base i Skanderborg og beskæftiger 9 personer, er glæden også stor.

 

”Vi er meget glade for det nu endnu mere formaliserede samarbejde og de muligheder det giver for at vi kan gøre hinanden endnu bedre i en branche med fuld fart på,” udtaler direktørerne Jens Due og Erik Bundgaard Poulsen fra Next Consult.

 

Next Consult blev stiftet i 2016. Medarbejderne hos Next Consult fastholder basen i Skanderborg, mens flere nye medarbejdere får base i Lemvig hos Skovgaard Energy.

 

 

Om Skovgaard Energy

Skovgaard Energy tror på at vedvarende energiformer, vind, sol, bioenergi og power to X er essentielt for vores fælles fremtid. Hos Skovgaard Energy sætter vi en ære i at udnytte naturens ressourcer bedst muligt. Derfor bygger vi lige nu verdens første dynamiske ammoniak anlæg (PtA), der kan lagre sol- og vindenergi, så intet går til spilde. Vi vil ikke kun levere grøn strøm til elnettet, men også grønt brændstof til den tunge transport/industri, grøn gødning til landbruget og grøn varme til opvarmning. Gennem egen udvikling og partnerskaber ønsker Skovgaard Energy at være med på denne rejse.

Du kan læse mere på www.skovgaardenergy.dk eller på Linkedin.

 

 

Om Next Consult

Next Consult blev stiftet i 2016 og har siden fokuseret på el tekniske ingeniøropgaver indenfor vedvarende energi.

Virksomheden tilbyder ydelser indenfor stærkstrøm, netsimuleringer, design og tilslutning af VE anlæg.

Kontoret er beliggende i Skanderborg, men holdet arbejder rundt i hele landet.

Du kan læse mere på www.nextconsult.dk eller på Linkedin.  

 

 

 

For yderligere oplysninger:

 

Bjarke Mollerup Bitsch

Skovgaard Energy

Forretningsudvikling / Business Development

Telefon: +45 61 38 65 56

Mail: bmb@skovgaardenergy.dk

 

Erik Bundgaard Poulsen

Next Consult

Direktør og medejer

Mail: erik@nextconsult.dk

Telefon: +45 2971 1486

 

Jens Due

Next Consult

Direktør og medejer

Mail: jens@nextconsult.dk

Telefon: +45 2848 7555